CYCLING HIIT (45′)

Met deze workout zit je goed in het zadel

Als je op zoek bent naar een les die je uithoudingsvermogen traint, dan ben je hier aan het juiste adres. Tijdens het fietsen pas je telkens de weerstand en snelheid aan op basis van instructies van de coach.

 

Duurtijd 45 minuten | Coach Yves

Voor wie?

Doordat een goede HIIT-workout je hartslag verhoogt en bloedstroom stimuleert, draagt het bij tot een gezondere hart- en longfunctie. Door regelmatig deze groepsles te doen, zal je merken dat niet alleen je mentale maar ook je fysieke gezondheid een boost kent. Een verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen en minder vetopslag zorgen ervoor dat je snel resultaten zal zien.

Cycling HIIT is geschikt voor iedereen die wil afvallen, zijn conditie wil verbeteren, wil werken aan zijn cardiovasculaire gezondheid  en op zoek is naar een uitdagende en gevarieerde workout.

Hoe ziet deze les eruit?

Cycling HIIT (High-Intensity Interval Training) is een workout met intense cardiovasculaire oefening. Een HIIT-workout bestaat uit korte periodes van hoge intensiteit gevolgd door korte herstelperiodes. Je zal op bepaalde momenten je weerstand moeten verhogen, waardoor je krachtiger zal moeten fietsen.

Na de intensieve oefeningen eindigt de les met een cooling-down, waarbij je weer langzaam gaat fietsen om de hartslag te verlagen en je spieren te ontspannen.

De voordelen van CYCLING HIIT

  • Verbeterde cardiovasculaire gezondheid
  • Verhoogde calorieverbranding
  • Verminderde vetopslag
  • Verbetert de spierkracht en uithoudingsvermogen
  • Verbetert de mentale gezondheid

Timetable CYCLING HIIT (45′)

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

08:45 - 09:30 CYCLING HIIT (45′)

09:45 - 10:30 CYCLING HIIT (45′)

10:45 - 11:30 CYCLING HIIT (45′)

Zondag