Groepslessen

Ben je op zoek naar een workout om je conditie of kracht op te bouwen? Zoek je een balans tussen evenwicht en souplesse of houd je meer van een geweldige dans workout? Dan vind je bij ons zeker een les die bij je past!

Reviews klanten

De geest leegmaken en je energie kanaliseren. Pittige cardio op de spinfiets, core stability met Body Pump, of de mat op met de yogi's. Bij Meirdam kan ik 'm ding doen, samen met gelijkgezinden en altijd onder professionele, hartelijke en warme begeleiding.Eline (35 jaar, Dendermonde)

Na eerste lockdown begonnen met Body Sculpt, zeer positieve ervaring! Buitenlessen in een mooie rustige omgeving op zaterdagochtend, ideaal om de dag te beginnen. Afwisselende oefeningen op leuke muziek en een lesgeefster die jou telkens motiveert, top!Katrien (40 jaar, Oudegem)

Al jaren lid van deze leuke sportclub door hun heel gevarieerd aanbod aan groepslessen en persoonlijke begeleiding indien je dit wenst. Ik doe de lessen pilates en bodysculpt voor de verbetering van zowel conditie als spieropbouw/versterking. Ik merk dat deze groepslessen en de spierversterkende oefeningen ook een positief effect hebben op mijn gezondheid want ik heb hierdoor minder migraine aanvallen en het geeft mij een betere houding tijdens mijn bureauwerk.Dominique (30 jaar, Dendermonde)

Ik vind het geweldig sporten in de Meirdam. Er is een gevarieerd aanbod van groepslessen van dans, boxing tot full body workouts waar ik me makkelijk voor kan inschrijven via online tool. Ook de lesgevers zorgen ervoor dat ze jou bij naam kennen, wat extra makkelijk contact geeft. Ook de personal training is voor mij ideaal. Een persoonlijke begeleiding die me toegang geeft tot de sportzaal en ook men grenzen verlegt door krachttraining te doen. Perfecte combinatie voor fit en steviger te worden Geraldine (30 jaar, Dendermonde)

De Meirdam is een mooie en ruime accommodatie in een groene omgeving met veel licht. Er is een ruim en gevarieerd aanbod dat regelmatig bijgestuurd wordt. Groepslessen hebben een goede opbouw met aandacht voor opwarmen en stretchen. Sporten in een aangename sfeer... Katrijn (44 jaar, Zele)

Ik ben reeds enkele jaren lid en ben zeer tevreden. Ik kan genieten van de goed uitgeruste fitnesszaal boven in het gebouw. Ik ontving bij de start van mijn lidmaatschap een persoonlijk oefenschema. Verder ben ik vooral fan van het grote aanbod groepslessen, zoals Zumba. Er hangt een hele leuke vibe.Demi (23 jaar, Kallo)

Super tevreden over de Meirdam! Altijd een goedgezinde dame achter de balie wat al voor een extra goeie motivatie zorgt! Elke dinsdag en donderdag kijk ik een hele dag uit naar de groepslessen als ontspanning!Kato (18 jaar, Rupelmonde)

Enkele redenen waarom ik graag naar deze club kom: - propere ruime fitnessruimte; -begeleiding op de toestellen en op regelmatige basis aanpassingen aan mijn trainingsschema + voeding; - super toffe groepslessen; -ruime kleedkamers met propere douches; -ik kom vooral heel graag naar mijn club omdat het personeel daar super vriendelijk is. Ik voel mij daar meer dan 100% op mijn gemak!Regi (41 jaar, Rupelmonde)

Er heerst een familiale sfeer en er is aandacht voor nieuwe technologieën. Er is een gevarieerd aanbod aan groepslessen en men doet zijn uiterste best de wensen van hun clienteel in te vullen. Bovendien, de prijszetting is correct!

FAQ

 • Hoe lang duurt een groepsles

  Een groepsles duurt 1 uur. Om de les vlot van start te laten gaan, vragen wij jou om 5 minuten vroeger aanwezig te zijn.

 • Mag ik aan alle groepslessen deelnemen?

  Je mag aan alle groepslessen deelnemen. Je moet daarvoor wel eerst reserveren via de app. 

 • Zijn de groepslessen voor iedereen geschikt?

  Ja. Je kunt je meteen bij de groepslessen aansluiten. Wij passen de oefeningen zoveel mogelijk aan aan jouw niveau. Toch raden we aan om zoveel mogelijk naar het niveau van de groepsles te kijken.

 • Hoe kan ik reserveren voor een groepsles?

  Je kunt reserveren via onze website of via de app. Dat is vrij eenvoudig.

 • Kan ik me inschrijven voor meerdere lessen?

  Ja. Je kunt reserveren voor meerdere groepslessen. Het is echter niet mogelijk om voor meerdere personen te reserveren.

 • Tot wanneer kan ik reserveren voor een groepsles?

  Je kan je inschrijven tot 30 minuten voor de start van de groepsles. Houd er wel rekening mee dat je jouw inschrijving op de dag van de groepsles niet meer kunt annuleren.

 • Hoe kan ik mijn reservatie wijzigen of annuleren?

  Je kan jouw reservatie wijzigen of annuleren tot 24u voor de aanvang van de groepsles. Je kan dat doen door naar jouw account te gaan en je inschrijving te wijzigen of te annuleren.

  Je kan eveneens bellen naar onze club.

 • Wat gebeurt er indien ik niet tijdig annuleer?

  Indien je niet tijdig annuleert, zijn we genoodzaakt om je de gemiste beurt (9,5 euro) aan te rekenen. Dat is immers een gemiste kans voor een andere sporter om deel te nemen.

 • Met welke veiligheidsmaatregelen dien ik rekening te houden bij het deelnemen aan groepslessen?


  We rekenen erop dat iedereen zijn steentje bijdraagt door:

  • na afloop het gebruikte materiaal te ontsmetten.