Dag Meirdammer!

Welkom op de ledenpagina

Heb je zin om alles te geven in één van onze groepslessen ? Reserveer dan snel jouw plekje via onze app. De toegang naar het sportgedeelte in onze club gebeurt via een QR-code, die je ook terugvindt op het beginscherm van deze app.

Wist je trouwens al dat wij onze fitnesstoestellen vernieuwd hebben? Kom ze zelf ontdekken!

Download ook zeker de Technogym-app!

Technogym Live

NIEUW vanaf 12 mei 2023

De nieuwe Excite Line maakt training leuker en inspirerend voor iedere leeftijd en elk fitnessniveau door de vele trainingen en entertainmentopties.

Kies jouw Technogym-sessie op basis van je persoonlijke doelen. De virtuele trainer begeleid je met een één-op-één-sessie, moedigt je aan en past het intensiteitsniveau aan op jouw maat.

Kom jij binnenkort ook nog eens fitnessen bij Meirdam? Dan kan je als een van de eersten (in heel België!) genieten van deze top-notch fitnessapparaten. Meirdam is namelijk de eerste Belgische gym die de nieuwste lijn van Technogym in gebruik neemt. Dus, waar wacht je nog op?

Onze groepslessen

een handig overzicht

De lentekriebels zitten in ons lijf. Tijd dus om opnieuw alles te geven in een van onze groepslessen. Om een beter overzicht te geven van de inhoud en de voordelen van onze verschillende groepslessen, hebben we een kort overzicht aangemaakt op onze site. Super handig!

Snuister gerust eens rond en laat je motiveren!

Bedankt!

De geest leegmaken en je energie kanaliseren. Pittige cardio op de spinfiets, core stability met Body Pump, of de mat op met de yogi's. Bij Meirdam kan ik 'm ding doen, samen met gelijkgezinden en altijd onder professionele, hartelijke en warme begeleiding.Eline (35 jaar)