Breng jouw lichaam in kaart

met een gedetailleerde meting

De InBody 970 Body Composition Analyzer voert niet alleen een grondige analyse uit van vet- en spierverhoudingen, maar werpt ook een gedetailleerde blik op het lichaamswater. Daardoor krijgen we diepgaand inzicht in hoe water zich in je lichaam verdeelt.

Of je nu streeft naar het opbouwen van spiermassa, het verminderen van vetmassa of het verlagen van je visceraal vetniveau, de resultaten van deze analyse vormen het perfecte vertrekpunt om je doelen te bereiken en een mooie aanvulling op je fitnessroutine.

Hoe gaat dit in zijn werk?

een meting op InBody

Wat dit apparaat nog indrukwekkender maakt, is dat al deze informatie wordt verkregen op een volledig pijnloze manier. Door middel van veilige en lage elektrische stromen die door speciale elektroden aan je handen en voeten worden gestuurd, kan het apparaat jouw persoonlijke lichaamssamenstelling nauwkeurig berekenen.

Binnen 1 minuutje rollen jouw resultaten uit de printer en kunnen we van start gaan met een plan volledig op maat van jouw lichaamssamenstelling.

 

Wat moet ik doen?

een meting op InBody

Na een toiletbezoek bij ons, trek je je schoenen en sokken uit.

Je gaat op de voetelektroden staan, we vullen enkele gegevens over jou in, je pakt de handelektroden vast en één minuutje later rolt het resultatenblad uit onze printer.

Onze coach kan meteen het resultatenblad met jou bespreken en zo een bewegings-en voedingsplan op jouw maat samenstellen.

Plus: we hebben nieuwe input voor je volgende schema!

Kom eens langs! Boek een afspraak bij één van onze coaches wanneer het jou uitkomt. Idealiter heb je de twee uur ervoor niets meer gegeten en ook geen sport gedaan.