Fitness

We nemen tijd voor jou

Fitness bij Meirdam, dat is sporten in een open setting met veel licht, lucht en ruimte. Een fitnessclub waar je je volledig kunt uitleven en tegelijkertijd je batterijen weer oplaadt.

Start to... fitness

Ben je nieuw en kies je voor een lidmaatschap in onze club? Dan vliegen we er meteen in!

Via een persoonlijk intakegesprek bekijken we samen hoe jij jezelf kunt overtreffen door je doelen te bepalen. Daarna maken we een plan op voor een gezond en duurzaam resultaat.

We starten met een conditietest en lichaamsanalyse. Van daaruit werken we doelgericht richting een gezonde en fitte(re) levensstijl. Bij ons word je persoonlijk en gericht begeleid, met een doelgericht trainingsprogramma dat 6 à 8 weken duurt. 

Persoonlijke opvolging

Wens je aanpassingen in je schema tijdens het verloop of nadien? Wil je een nieuwe lichaamsanalyse? Onze coaches nemen tijd voor jou! Onze handige nieuwe app laat elke klant toe om een timeslot in de agenda van de coaches te reserveren. Vlot, moeiteloos en efficiënt!

Waarom kies je voor Meirdam?

  • Het behalen van jouw persoonlijk doel(en) is onze prioriteit. 
  • Elke klant wordt persoonlijk, gericht en blijvend begeleid met een specifiek trainingsprogramma.
  • Motiverende aanpak met aandacht en begeleiding op maat, zo boeken we resultaat.
Meirdam CupStartdatum: 1 juni 2022

Ben je lid van onze club en wil je meedoen? We organiseren individuele sessies met begeleiding! Onze coaches geven je uitleg over de af te leggen proeven en doen de tijdsregistratie.

Plan jouw eigen Meirdam Cup-wedstrijdmoment in via 052/21.27.36 of spreek Wendy/Yves aan om je afspraak in te plannen!