Start to... fitness

Ben je nieuw en kies je voor een lidmaatschap in onze club? Dan vliegen we er meteen in!

Via een persoonlijke opstart bekijken we samen hoe jij jezelf kunt overtreffen door je doelen te bepalen. Daarna maken we een plan op voor een gezond en duurzaam resultaat.

We starten met een conditietest en trainingsprogramma. Van daaruit werken we doelgericht richting een gezonde en fitte(re) levensstijl. Bij ons word je persoonlijk en gericht begeleid, met een doelgericht trainingsprogramma dat 6 à 8 weken duurt. 

Technogym Live

NIEUW

De nieuwe Excite Line maakt training leuker en inspirerend voor iedere leeftijd en elk fitnessniveau door de vele trainingen en entertainmentopties.

Kies jouw Technogym-sessie op basis van je persoonlijke doelen. De virtuele trainer begeleid je met een één-op-één-sessie, moedigt je aan en past het intensiteitsniveau aan op jouw maat.

Altijd en overal verbonden

met Technogym live

Blijf tijdens het sporten verbonden met de buitenwereld: check je Facebook of Instagram of bekijk het nieuwste seizoen van je favoriete serie op Netflix. Stel slechts 1 keer je account in via de Technogym App en je bent vertrokken!
Knalt jouw muziek permanent in je oren tijdens het sporten? Dan kan je je smartphone draadloos opladen op de toestellen door middel van de universele oplader. Zo geniet niet enkel jij, maar ook jouw gsm van een energieboost.
 
Heb jij een Apple Watch? Dan kan je die contactloos verbinden met deze toestellen. Zo maak je direct verbinding, communiceer je met Technogym Live en heb je na je workout een accuraat overzicht van je prestatie. Tijd om die bewegingsring vol te maken!

Waarom kies je voor Meirdam?

  • Het behalen van jouw persoonlijk doel(en) is onze prioriteit. 
  • Elke klant wordt persoonlijk, gericht en blijvend begeleid met een specifiek trainingsprogramma.
  • Motiverende aanpak met aandacht en begeleiding op maat, zo boeken we resultaat.