BBB

strakke been-, bil- en buikspieren

BBB is een dynamische workout die de nadruk legt op de drie B’s: Buik, Benen en Billen! Tijdens deze groepslessen zorgt een combinatie van cardio en krachttraining voor zowel een hoge calorieverbranding als het ontwikkelen van kracht. Hierdoor zal je na verloop van tijd merken dat je lichaam strakker wordt en je conditie verbetert. Win-win!

Duurtijd 60 minuten | Coach Isabelle & Inge

Voor wie?

BBB is voor iedereen die wil werken aan een platte buik, ronde billen en strakke benen. Door de variatie in oefeningen is deze les geschikt voor ieder niveau. De krachtsoefeningen zorgen ervoor dat je spiermasse opbouwt, terwijl de cardio-oefeningen er tijdens BBB voor zorgen dat je calorieën verbrandt. Volg je de les wekelijks? Dan zal je na enkele maanden het resultaat zeker zien!

Hoe ziet een BBB-les eruit?

We starten iedere les met een opwarming om je spieren warm te krijgen, zodat je tijdens de les tot het uiterste kunt gaan. Na die opwarming volgt een reeks van oefeningen waarmee we de verschillende zona’s van je lichaam aanpakken. Denk daarbij aan onder andere lunges, squats en plank. Tijdens de cool-down stretch je gedurende 10 minuten jouw spieren om ze terug soepel en los te maken.

De voordelen van BBB

  • Een platte buik
  • Strakke billen en sterke beenspieren
  • Hoge vetverbranding

Timetable BBB

20:30 - 21:30 BBB

Maandag

10:00 - 11:00 BBB

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag