CYCLING

Met deze workout zit je goed in het zadel

Al jaren een vaste waarde in ons aanbod! Wil je beter leren fietsen, je FTP verhogen, trainen voor een triatlon, binnen het uur de Alpe d’Huez beklimmen? De mix van een stevige workout en opzwepende muziek zorgt ervoor dat je met een zalig gevoel van de fiets stapt!

 

Duurtijd 60 minuten | Coach Femke, Yves, Carolien & Heidi

Voor wie?

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende groepsles waarin je je als een echte wielrenner in het zadel waant? Dan zit je bij onze cylcing groepsles zeker goed!

Deze workout is geschikt voor iedereen die wil afvallen, zijn cardiovasculaire gezondheid wil verbeteren of die op zoek zijn naar strakke en gespierde been- en bilspieren.

Hoe ziet deze les eruit?

Cycling begint steeds met een warming-up, waarbij je op lage intensiteit je hartslag naar boven krijgt. Daarna start het echte werk. We werken met intervallen waarin hoge weerstand en lage snelheid en hoge snelheid met lage weerstand elkaar afwisselen. Bergop en bergaf, om het zo te stellen. Deze workout is low-impact en zorgt ervoor dat je gewrichten niet overbelast geraken.

Eens we de finish bereikt hebben, volgt er een cool down waarin we onze hartslag terug naar beneden halen en onze spieren laten ontspannen.

De voordelen van Cycling

  • Verbeterde cardiovasculaire gezondheid
  • Hoge calorieverbranding
  • Verbetert de spierkracht en uithoudingsvermogen
  • Verbeterde mentale gezondheid

Timetable CYCLING

19:00 - 20:00 CYCLING

Maandag

18:30 - 19:30 CYCLING

19:30 - 20:30 CYCLING

Dinsdag

19:00 - 20:00 CYCLING

Woensdag

10:00 - 11:00 CYCLING

19:00 - 20:00 CYCLING

20:00 - 21:00 CYCLING

Donderdag

18:30 - 19:30 CYCLING

Vrijdag

Zaterdag

Zondag