MOBILITY + CORE

de ultieme workout voor flexibiliteit en core kracht

In deze small group training draait het om versoepeling van de ledematen en versteviging van buik- en rugspieren. De afwisseling tussen verstevigende oefeningen en oefeningen gericht op stretching en versoepeling maakt dit een boeiende en zeer toegankelijke les!

 

Duurtijd 45 minuten | Coach Britt

Wat doet mobility + core?

Door een combinatie van mobility en core versterkingsoefeningen, verbeteren we de range of motion van jouw lichaam. Dat wil zeggen dat je lichaam niet alleen vooruit zal gaan op vlak van flexibiliteit, maar ook jouw evenwicht, plooibaarheid en kracht zullen door deze groepslessen toenemen. Een goede training van mobility + core is de ideale combinatie om letsels en blessures te voorkomen.

Hoe ziet deze les eruit?

Na een korte opwarming, startten we met de oefeningen. We trainen de spieren rond jouw heup-, schouder- en enkelgewrichten om zo je balans en flexibiliteit te verhogen. Daarnaast focussen we ook op je nek-, rug- en buikspieren, wat ervoor zal zorgen dat je core steviger en stabieler wordt.

Door regelmatig aan mobility en core training te doen, kan je je mobiliteit en flexibiliteit verbeteren, waardoor je minder kans hebt op blessures of kwetsuren.

Wil jij jouw fysieke fitheid verbeteren, je kans op blessures verkleinen en je algemene gezondheid verbeteren? Dan is is deze groepsles zeker iets voor jou!

De voordelen van MOBILITY + CORE

  • Een betere lichaamshouding
  • Een grotere range of motion
  • Soepelere rug
  • Vrijere ademhaling
  • Ontwikkelen van sterke en soepele spieren
  • Verminderde kans op blessures

Timetable MOBILITY + CORE

Maandag

09:15 - 10:00 MOBILITY + CORE

Dinsdag

19:30 - 20:15 MOBILITY + CORE

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

09:30 - 10:15 MOBILITY + CORE

Zondag